Teamcoaching

Leefstijlcoaching is ook geschikt voor groepen medewerkers die graag gezonder willen leven, meer energie willen ervaren en beter om willen leren gaan met stress.

Dit programma heeft een duur van zes maanden waarbij de medewerkers zowel individueel als in teamverband aan de slag gaan met hun persoonlijke veranderwens of doelstelling.

Het programma start met een vitaliteitsscan voor uw team. Aan de hand van deze vitaliteitsscan wordt in samenspraak met u bepaald, aan welke speerpunten gewerkt gaat worden.

De teamcoaching is opgebouwd uit 3 individuele sessies en 3 groepssessies. Tijdens de individuele sessies worden uw medewerkers gecoacht op hun individuele veranderdoelstelling en wordt uitgebreid stilgestaan bij de voortgang.

De groepssessies hebben een leefstijlgerelateerd thema en zijn interactief. Voorbeelden van thema’s zijn:

  • Blijf in balans op de werkvloer
  • Gezond en effectief werken op afstand
  • Gezond eten op je werk of onderweg
  • Gezond eten in wisseldiensten

Uiteraard is ook hier maatwerk mogelijk en kunnen wij een passend aanbod verzorgen dat aansluit bij uw wensen.

Dit programma is aan te vullen met leefstijlgerelateerde workshops, zoals een kookworkshop, een yogaclinic of leefstijlgerichte teambuildingsactiviteit. Tijdens deze workshops wordt het nuttige met het aangename gecombineerd, waardoor deze bij uitstek geschikt zijn als groepsactiviteit waarbij de verbinding van uw team vergroot wordt. Dit heeft weer gunstige gevolgen voor het welbevinden, de werksfeer en de productiviteit. Alle workshops vinden volledig Coronaproof plaats met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.  

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: