ERVARINGEN

Sandra Belderok
In 2022 via verwijzing van de huisarts in contact gekomen met GLI coach Josefien voor een 2 jarig traject. Nu ‘n jaar verder heeft het mij ontzettend veel inzicht gegeven met als gevolg een gezondere levensstijl die bij mij past. Het resultaat: van mijn medicatie af, fitter, lekker in mijn vel en weer blij met wie ik ben als ik in de spiegel kijk. Je legt bij Josefien geen verantwoording af, ze geeft op een heel prettige manier de handvatten en informatie (zowel in de individuele gesprekken als bij groepsbijeenkomsten) waar jij zelf mee aan de slag kunt.

Véronique S.
Sinds april 2022 gestart met het tweejarig cool traject. Daarvoor heb ik in 2021 1 op 1 begeleiding van Josefien gehad. De keus voor individueel had te maken dat ik me wellicht niet vond passen in de groep. Het half jaar was echt te kort en heb altijd open gestaan voor het tweejarig Cool-traject. Nu ik bijna een jaar op weg ben, raad ik het twee jarig traject zeker aan. Bij het lezen van twee jaar lijkt het erg lang, maar dat is het absoluut niet. De groepsbijeenkomsten zijn leerzaam, zit in een veilige en gezellige groep. De informatie die we tijdens de bijeenkomsten krijgen, zet mezelf aan denken en sla ik op om in mijn dagelijkse verandering van leefstijl toe te passen. Voor elke sessie krijgen we ook informatie per mail toegestuurd waar we het tijdens de sessie over gaan hebben. Deze informatie is voor mij zeer waardevol en wordt allemaal uitgeprint en in mijn eigen leefstijl verandering map bewaard.
De 1 op 1 gesprekken met Josefien zijn zeer prettig. Heeft een luisterend oor, geeft je een veilig gevoel, geeft tips, is er voor je en stelt de juiste vragen om verder over na te denken.
Twijfel je vanwege het twee jaar traject. Zeker niet doen en meld je vooral aan. Het heeft voor mij maar ook mijn gezin veel positieve verandering al gebracht. Ben dankbaar dat ik gebruik mag maken van deze verandering.

Daphne G.
Deelnemen aan de bijeenkomsten van Josefien zorgt ervoor dat je focus houdt. Ze geeft relevante informatie buiten wat je in de groep hoort. Doordat dit proces twee jaar duurt ontwikkel je steeds meer inzicht in je patronen en kun je ze veranderen zonder haast.
Dat je daarnaast ook nog één op één begeleiding kunt krijgen is natuurlijk helemaal fijn.
ledereen is anders en je persoonlijke vragen kun je zo gewoon stellen.

Angelique G.
Bij Josefien terecht gekomen via de huisarts (GLI traject). Erg prettig en vriendelijk contact. Josefien geeft geen kant en klare oplossing maar juist handvaten om met zelfinzicht aan de slag te gaan. Het gaat in kleine stapjes maar dat geeft juist grootst en blijvend resultaat. Ik ben nu 3 maanden bezig,niet veel afgevallen op de weegschaal maar wel in vet en meer spieropbouw. Ook heb ik al meer inzicht over wat goed voor mij voelt en is. Josefien geeft mij het gevoel dat ik goed bezig ben ook al gaat het in hele kleine stapjes met soms ook een stapje achteruit. Het is geen dieet maar echt een leefstijl verandering.

Trudi v.d. Dam
In maart 2023 sluit ik mijn Cool programma af.
2 jaar verder en ruim 25 kilo lichter!
Maar vooral fitter!!
Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen maar Josefien is een coach die je motiveert, stimuleert, oprecht betrokken is bij jou als mens en je serieus neemt!!
Josefien kwam voor mij op het juiste moment,het Coolprogramma maakte het voor mij haalbaar om de knop om te zetten!

Anoniem
Fijne manier van werken. Het heeft mij goed geholpen met inzicht krijgen wat goed voor je is. Ik zelf zag door alle manieren/ adviezen die er zijn de bomen door het bos niet meer.

Jan Rutjes
Bij Josefien cool programma aan het volgen. Geeft mij een veelzijdig inzicht in mogelijkheden om mijn diabetes beter te hanteren.
Josefien heeft veel kennis en kunde en haar aanpak geeft mij vertrouwen in mijn aanpak.

Juliëtte van Dijk
Josefien is een hele prettige Leefstijl coach. Ze heeft heel veel kennis van zaken, een luisterend oor en geeft veel tips en adviezen. En niet onbelangrijk, ze stelt je op je gemak, waardoor je je, zowel in 1op1-contact als in groepsverband jezelf kunt zijn. Ik kan iedereen die zijn leefstijl wil aanpassen Josefien aanraden!

Carola W.
Een full-time baan die veel hectiek/stress met zich mee brengt icm overgangsperikelen, zorgde voor een neerwaartse spiraal van mentaal en fysiek niet fit voelen en dus niet optimaal functioneren. Tijd om daar wat aan te doen! Met behulp van de goede en professionele begeleiding van Josefien heb ik gedurende de coachingsperiode veel kostbare inzichten opgedaan. Inzichten in mijn functioneren, de dynamiek in en met mijn omgeving en mijn eigen handelen daarin/invloed daarop. Josefien heeft een erg prettige manier van feedback geven, spiegel voorhouden, op basis van goede gesprekken de vinger op de zere plek te leggen en vooral de ogen te openen wat binnen mijn eigen invloedssfeer ligt om zaken om te draaien. Met heel praktische handvaten die direct toepasbaar zijn. Dit heeft gezorgd voor inzicht in en aanpassing van mijn handelen/reageren in mijn dagelijkse werk, zodat ik meer tijd, ruimte en aandacht voor mijzelf creëer en daarmee de balans voor mijzelf veel beter heb ingericht.”

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: