LEEFSTIJLCOACHING

Het valt niet mee om de uitdagingen van deze moderne tijd het hoofd te bieden. Mensen hebben hoge verwachtingen van zichzelf en van elkaar. Er is van alles te veel. Veel prikkels, informatie, dingen om te kopen, dingen die je gezien of gedaan moet hebben, en overal is eten. De mens is niet gemaakt voor zo’n overvloed. Velen voelen zich dan ook chronisch oververmoeid, futloos en prikkelbaar. Ze slapen slecht en voelen zich neerslachtig. Welvaartsziektes zoals diabetes type 2, metabool syndroom en hart- en vaatziekten groeien met een zorgwekkend tempo. Ook maag- en darmklachten en huidklachten komen steeds meer voor. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat er een directe relatie is tussen deze cijfers en de ongezonde leefstijl die de meeste mensen er ongewild op nahouden.

Het is heel moeilijk om je leefpatroon te doorbreken en een gezonde leefwijze aan te leren. Leefstijlcoaching helpt je de regie over jouw gezondheid in handen te nemen. Met respect voor jouw situatie gaan we op zoek naar mogelijkheden om jouw gezondheid te verbeteren en goede keuzes te maken. Samen gaan we na in hoeverre je al gezond leeft, en waar verbetering mogelijk is. Dit kan zijn op het gebied van Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en/of Ontspanning (BRAVO-gedrag). Ik geef je inzicht in risicogedrag, ga na waar obstakels zitten, formuleer samen met jou haalbare doelen en zet deze om in een concreet plan. Ik begeleid je op ondersteunende, motiverende en positieve wijze zodat je jouw doel behaalt en behoudt.

Wil jij je fitter en energieker voelen? Afvallen of op gewicht blijven? Ongezonde gewoontes (roken, drinken) aanpakken? Meer rust ervaren of anders leren omgaan met stress? Neem dan eens contact met mij op.

Ik ben aangesloten bij de BLCN (beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland) en kwaliteitsgeregistreerd in het KABIZ-register. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je te maken hebt met een leefstijlcoach op HBO-niveau die gecertificeerd is en voldoet aan alle richtlijnen.

Leefstijlcoaching kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Je kan ervoor kiezen om individueel begeleid te worden. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Deze interventie is sinds 1 januari 2019 opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding moet je voldoen aan bepaalde criteria. Meer weten over de Gecombineerde Leefstijl Interventie? Klik hier.

Tarieven voor individuele leefstijlcoaching (exclusief 21% BTW):

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten)

Gratis

Intake en integrale vitaliteitscheck (90 minuten)

€ 95,-

Coachingssessie 30 minuten

€ 35,-

Coachingssessie 60 minuten

€ 60,-

Leefstijlcoaching pakket A:

Intake

5 coachingssessies van 45 minuten

Follow-up van 30 minuten

€ 300,-

Leefstijlcoaching pakket B:

Intake

8 coachingssessies van 45 minuten

Follow-up van 30 minuten

€ 435,-

Uiteraard kun je ook kiezen voor gedeeltelijke of volledige online coaching.

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: