LOOPBAANCOACHING

Als coach benader ik een persoon integraal: ik help je met je leefstijl op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Maar ik kijk natuurlijk naar jouw algeheel welbevinden en daar hoort voor de meeste mensen ook hun loopbaan bij. Werk bepaalt een groot deel van ons leven. Als je niet goed in je vel zit op het werk, is het erg lastig om een goede leefstijl aan te leren en als je geen goede leefstijl hebt, zul je ook op je werk niet tot je recht komen. Een goede balans tussen werk en privé draagt bij aan een prettiger en completer leven.
Heb jij het nog naar je zin in je werk? Kun jij al jouw kwaliteiten benutten en heb je het gevoel dat je je kunt ontwikkelen? Of is je werk vaker een energievreter dan energiegever?

Koersonderzoek
Als gecertificeerd loopbaancoach kan ik jou aan het stuur zetten van je loopbaan en je helpen om inzichten te verkrijgen, zodat je in beweging kunt komen om een nieuwe koers te vinden én te realiseren. Dit doe ik in mijn baan bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar ook in mijn praktijk, al dan niet in combinatie met leefstijlcoaching.
Dit traject is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een heroriëntatie op hun loopbaan of bij het zoeken naar de juiste of een nieuwe koers. Hierbij maak ik gebruik van het koersonderzoek van Hoogendijk, een krachtig middel voor zelfonderzoek.

In het koersonderzoek kijk je eerst terug, om daarna vooruit te zien. Je staat stil bij wat je allemaal gedaan hebt, aan de hand van je cv, biografie, kwaliteiten, waarden en overtuigingen. Je kijkt met een frisse blik naar wie je bent, waar je goed in bent en wat je meebrengt.
Vervolgens richt je je blik op de toekomst: waar gaat jouw energie van stromen? Welke wensen heb je voor de toekomst? En hoe vertaalt dat zich in concrete plannen?
In ongeveer zes gesprekken ondersteun ik je bij het vinden van de benodigde antwoorden en inzichten. Hiernaast ga je aan de slag met maatwerkopdrachten. Het resultaat? Jij kunt een helder, realistisch loopbaandoel zelfstandig vormgeven, vanuit een vergroot zelfinzicht, zelfvertrouwen en motivatie. Soms leidt dit ertoe dat je iets anders gaat doen, andere keren voel je je door nieuwe inzichten en een andere aanpak weer vitaal in je eigen werk.

Hulp bij solliciteren
Indien nodig kan ik je ook begeleiden bij het solliciteren. Als onderdeel van het koersonderzoek, of als maatwerk. Een pakkende sollicitatiebrief schrijven, een helder en beknopt curriculum vitae (cv) opstellen, veel mensen vinden het lastig. Samen gaan we aan de slag met jouw cv, elevetor pitch, LinkedIn profiel en andere zaken die je wil inzetten om de juiste wending te geven aan jouw loopbaan.

Tarieven op aanvraag

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: