VOEDINGSADVIES

Wil je graag wat kilo’s kwijt, maar lukt het je ondanks diverse dieetpogingen niet om af te vallen of komen de kilo’s er snel weer aan? Heb je last van kwaaltjes, hoofdpijn, huidklachten, lactose-intolerantie, diabetes type 2 of een laag energieniveau? Of voel je je gezond en wil je dat graag zo houden? Een persoonlijk voedingsadvies is altijd een goed idee. Want gezonde voeding kan (in combinatie met andere leefstijlfactoren) veel verschil maken.

Tijdens het begeleidingstraject gaan we in op jouw wensen, voorkeuren en situatie. We bekijken wat bij jou past, wat je graag eet en wat juist niet. Door middel van kleine aanpassingen zorgen we ervoor dat je afvalt en je fit en energiek voelt, zónder streng dieet. Ik leer je wat de bouwstenen van gezonde voeding zijn en wat je lichaam nodig heeft. Ieder persoon en ieder lichaam is tenslotte uniek. Daarom ontwikkel ik een persoonlijk voedingsplan voor je. Ik vind het belangrijk om een manier te vinden waarop jij gezond én lekker eten kunt inpassen in je dagelijks leven. Of je nu een druk gezin hebt, liever geen vlees eet, of misschien wel van een wijntje of gebakje houdt. Want ook dat moet kunnen op zijn tijd!

Het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek is gratis. In dit gesprek kunnen we de wensen en mogelijkheden doornemen en krijg je een indruk van het traject. Als je besluit om door te gaan spreken we vooraf af in welke vorm dat zal zijn. Er zijn diverse mogelijkheden dus je kunt altijd het traject kiezen dat bij jou past.

Tijdens de intake gaan we dieper in op jouw wensen en doelen. Ik vraag je voorafgaand aan dit gesprek een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand van dit dagboek ontvang je de eerste voedingsadviezen. Ook is er tijd voor een uitgebreide lichaamsanalyse met behulp van een impedantieweegschaal. Deze weegschaal meet waardes zoals je gewicht, BMI, spiermassa, vetmassa, vochtpercentage, orgaanvet, fysieke gesteldheid én jouw echte leeftijd. Ik zal je uitgebreid toelichten wat jouw waardes betekenen. Deze intake duurt 1 à 1,5 uur.
Binnen twee weken na de intake maken we een afspraak voor het eerste consult. In dit consult geef ik je een uitgebreid voedingsadvies mee met tips én smakelijke, eenvoudig te bereiden recepten. In het voedingsadvies staan aanbevelingen voor aanpassingen in jouw menu. Ik adviseer je welke voedingsmiddelen goed voor je zouden zijn en welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden. Hierbij houd ik rekening met de tijd die je beschikbaar hebt, je budget en natuurlijk jouw vaardigheden in de keuken.
In de vervolgconsulten monitoren we de voortgang en is er tijd om het voedingsadvies bij te sturen. In tussentijd ben ik bereikbaar via mail of Whatsapp indien je vragen hebt.

Het laatste consult is tevens de evaluatie. Ik geef je praktische tips en adviezen mee om ervoor te zorgen dat jouw resultaten blijvend zijn.

Tarieven (exclusief BTW):

Intake (1-1,5 uur, met uitgebreide voedings- en lichaamsanalyse)€ 85,-
Consulten los (45 minuten)€ 45,-
Lichaamsmeting (bloeddruk, gewicht, BMI, spier/vocht/vetpercentage)€ 25,-

Basis traject:

Intake (1-1,5 uur, met uitgebreide voedings- en lichaamsanalyse) + 3 consulten

€ 185,-

(voordeel € 35,-)

Plus traject:

Intake (1-1,5 uur, met uitgebreide voedings- en lichaamsanalyse) + 5 consulten

€ 235,-

(voordeel € 75,-)

Premium traject (MEEST GEKOZEN):

Intake (1-1,5 uur, met uitgebreide voedings- en lichaamsanalyse) + 7 consulten

€ 300,-

(voordeel  € 100,-)


Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: