ACTIEF AAN DE SLAG

Ben jij een doener en vind je het leuk om direct met mijn tips aan de slag te gaan? Kies dan voor één van de volgende mogelijkheden:

Keukenkastjes- en koelkastcheck
Je koelkast en keukenkastjes staan waarschijnlijk vol met lekker eten. Maar past jouw voorraad bij een gezonde leefstijl? Of zou je producten kunnen vervangen door gezondere opties? Wil je graag weten welke producten nu echt ‘gezond’ zijn? Vraag dan een koelkast- en keukenkastjescheck aan! In één uur lopen we jouw koelkast en keukenkastjes na. Je leert alles over producten, etiketten lezen en we kijken samen welke producten je eventueel kunt vervangen voor een gezonde en slanke leefstijl.

Supermarktsafari
Kun jij je weg nog vinden in het oerwoud van producten in de supermarkt? Welke producten zijn nu eigenlijk echt gezond? En wat kun je beter laten staan? Tijdens de supermarkt tour wordt dit allemaal duidelijk. De tour wordt afgestemd op jouw situatie en wensen en duurt ongeveer een half uur. Je kiest zelf naar welke supermarkt we gaan. Na deze safari heb je genoeg kennis om voortaan slim te kiezen!

Combinatiepakket
Wil je de koelkast- en keukenkastjescheck combineren met de supermarktsafari, dan is dat uiteraard mogelijk. Zo kun je jouw koelkast en keukenkastjes meteen vullen met goede producten en kun je direct aan de slag met een betere leefstijl!

Keukenkastjes- en koelkastcheck (60 minuten) op locatie (max 10 km.)€ 85,-
Supermarktsafari in Bemmel (30 minuten)€ 45,-

Combinatiepakket keukenkastjes- en koelkastcheck

+ supermarktsafari

€ 60,-

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: