Over mij

Ik ben Josefien Bouwmeister-Gelsing, gecertificeerd leefstijlcoach, voedingsdeskundige en loopbaanadviseur. Samen met mijn man Ewald en onze drie kinderen woon ik in Bemmel (Lingewaard). Naast het werken in mijn praktijk ben ik loopbaanadviseur bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In mijn vrije tijd houd ik van uitgebreid koken, waarbij de Aziatische keuken mijn voorkeur heeft. Niet zo vreemd, gezien mijn gedeeltelijk Aziatische roots (Indisch en Chinees). Verder wandel ik graag met onze honden, doe ik aan yoga en ben ik dol op reizen en vakantie. Een goed boek lezen en naar de bioscoop gaan maken het plaatje compleet.

Na mijn studie Frans heb ik verschillende functies gehad, o.a. als intercedente bij Randstad en USG People en personal assistant bij het College van Bestuur van de HAN en het Radboudumc. Werk dat ik met veel plezier gedaan heb en waarin ik veel geleerd heb. In 2019 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen aan de opleiding tot Leefstijlcoach bij Instituut CAM. Een hele mooie opleiding waar coachen de basis is voor het bereiken van een gezonde leefstijl. Vanuit mijn levenslange interesse voor koken en voeding heb ik aanvullend opleidingen gevolgd tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Met deze kennis kan ik mijn cliënten nog beter begeleiden naar een gezonde leefstijl. Want met een gezonde leefstijl voel je je gelukkiger en geniet je meer van het leven. Mijn motto is dan ook: Gezond, Gelukkig, Genieten!

Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Ja, jij hoeft niet op te letten, jij kan het wel hebben’. Natuurlijk is dat fijn om te horen, maar helaas klopt het niet. Ook ik houd van lekker eten, chocola en een wijntje en ik heb de nodige diëten geprobeerd. Maar als ik dan weer ‘gewoon’ ging eten zaten de kilo’s er al snel weer aan. Bovendien merkte ik dat ik steeds minder kon eten zonder aan te komen. Ik weet nu dat het erom gaat de juiste balans te vinden tussen goede voeding, voldoende bewegen en ontspannen. De kunst is om dingen bewust te doen en daarvan te genieten. Leefstijlcoaching is dan ook geen dieet of een dagelijkse strijd in de sportschool, maar een verandering van je leefstijl. Dit bereiken we samen door aanpassingen te vinden die je vol kunt houden omdat ze dicht bij je persoonlijkheid liggen en omdat je voelt dat ze effect hebben.

Omdat ik de mens als geheel benader, gaat het bij mij aan tafel niet alleen over leefstijl, maar ook over werk. Als je niet goed in je vel zit in je werk, is het erg lastig om een goede leefstijl aan te leren en als je geen goede leefstijl hebt, zul je ook op je werk niet tot je recht komen. Daarom bied ik naast leefstijlcoaching en voedingsadvies ook loopbaancoaching aan. Uiteraard is een combinatie van beide een hele mooie manier om een grote stap te zetten in de richting van een gezonder én zinvoller leven.

Door mijn persoonlijke ervaringen met elkaar te combineren en mezelf open te stellen, eerlijk te zijn en oprechte belangstelling te tonen, help ik anderen om tot bloei te komen en een zo mooi en compleet mogelijk leven te leiden.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: