Kookworkshops

Wil jij op een gezellige manier gezond en lekker leren koken? Doe dan mee aan één van mijn kookworkshops! Ik organiseer zowel zelfstandig als in samenwerking met verschillende kookscholen uit de regio kookworkshops met diverse thema’s. Alle workshops worden gegeven met een gezonde leefstijl als uitgangspunt. Je leert niet alleen hoe je snel en eenvoudig een heerlijke maaltijd  klaarmaakt, maar ontvangt ook informatie over goede voeding en wat deze voor jouw lichaam doet. Uiteraard gaan we samen genieten van de bereide gerechten. Bovendien krijg je na afloop alle informatie en recepten mee naar huis.

De workshops vinden plaats in een kookstudio in de omgeving Arnhem-Nijmegen. Het is ook mogelijk om de workshop bij jou thuis te geven of op het werk met je collega’s.

Op deze pagina vind je een overzicht van de kookworkshops met de verschillende thema’s.

Koken thuis

Een kookworkshop bij jou thuis

Wil je een workshop gezonde voeding bij jou thuis organiseren? Dat kan! Ik bied deze workshop aan voor groepen van 6 tot 8 personen, gewoon bij jou in de keuken. Ik zorg voor de producten, kookbenodigdheden en recepten. Ik kom graag naar je toe! Neem contact met mij op voor een voorstel op maat.

Bourgondisch genieten

Ben jij iemand die graag geniet van een uitgebreide maaltijd maar wil je ook je gezondheid en gewicht in de gaten houden? Dan is deze workshop iets voor jou. Ik laat je zien dat je ook met gezonde en slanke ingrediënten een verfijnde en voedzame maaltijd op tafel kan zetten. Een biologisch wijntje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Bourgondisch genieten
Koken voor je gezin

Gezond koken voor je gezin

Als moeder van drie pubers weet ik hoe uitdagend het is om gezonde maaltijden op tafel te zetten die ook nog eens snel klaar zijn. Want zeg nu zelf: na een drukke dag zit je niet te wachten op gemekker aan tafel. In deze workshop leer ik je om smakelijke gezonde maaltijden te bereiden die ook door de lastige eters gewaardeerd zullen worden. Uiteraard gaan we ook zelf aan de slag. Meer informatie? Neem gerust contact met mij op!

Koolhydraatbeperkt koken

Heb je diabetes, insulineresistentie of wil je gewoon minderen met koolhydraten? En vind je het lastig om jouw manier van koken aan te passen? In deze workshop laat ik je zien hoe lekker koolhydraat-beperkt eten is! We gaan aan de slag met een flinke variatie aan recepten. Daarbij neem ik je mee in de wereld van het koolhydraatbeperkt koken zodat je na afloop weet wat de principes zijn en deze zelf kunt toepassen in het dagelijks leven. Aanmelden? Neem dan contact met mij op!

Koolhydraatbeperkt koken
Happy Asia

Happy Asia

Geniet jij ook zo van de pure smaken van de Aziatische keuken? En wist je dat deze keuken één van de gezondste van de wereld is? Zelf heb ik het Aziatisch koken van huis uit meegekregen. Wil jij ook leren hoe je heerlijke Indonesische, Thaise en Japanse gerechten thuis kunt maken? Dan is deze workshop iets voor jou. We gaan aan de slag met authentieke Aziatische ingrediënten en toveren met gemak een aantal verfijnde gerechten op tafel. Neem contact op voor meer informatie!

Staat de workshop die jij zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op. In overleg is altijd maatwerk mogelijk. Ik ben benieuwd naar je ideeën!

Prijzen zijn afhankelijk van de gewenste workshop, het aantal personen en de locatie. Ik maak graag een passende aanbieding voor je.

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: