Individuele leefstijlcoaching

U wilt graag dat uw medewerkers gezond zijn, met plezier naar hun werk gaan en vol energie zitten maar de werkelijkheid is soms anders. In dat geval kan een individueel leefstijlprogramma de oplossing zijn.

Uw medewerker gaat 6 maanden aan de slag met een persoonlijk programma. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen:

Een kennismakingsgesprek. Wanneer er een klik is tussen de werknemer en de coach, wordt er een vervolgtraject afgesproken;

Intake met uitgebreide lichaamsanalyse, waarbij bloeddruk, gewicht, lengte, vetpercentage en tailleomvang gemeten worden en de BMI wordt berekend. Tijdens de intake wordt een uitgebreide anamnese afgenomen. Ik zoek samen met uw werknemer naar mogelijkheden om de gezondheid te verbeteren en goede keuzes te maken. Samen gaan we na waar verbetering mogelijk is. Dit kan zijn op het gebied van Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en/of Ontspanning (BRAVO-gedrag). Ik geef inzicht in risicogedrag, ga na waar obstakels zitten, formuleer samen met de werknemer haalbare doelen en zet deze om in een concreet plan. Ik begeleid uw werknemer op ondersteunende, motiverende en positieve wijze zodat de doelen behaald en behouden worden;

Maandelijks vindt er een coachingsgesprek plaats, waarin de voortgang wordt besproken en de doelen eventueel worden bijgesteld;

Afsluitend vindt er een persoonlijk eindgesprek met de coach plaats om de duurzaamheid en impact van het traject te waarborgen.

Na dit half jaar leeft uw medewerker gezonder, is vol energie en heeft meer regie over zijn of haar eigen leven. Dit levert u een enthousiaste medewerker op, een bijkomend lager ziekteverzuim en natuurlijk het predicaat ‘goed werkgeverschap’.

Vrijblijvend kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt contact met mij opnemen via 06-24702369 of mailen naar info@josefienbouwmeister.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Josefien Bouwmeister
KvK nummer: 80068553
BTW: NL003394248B51
AGB codes: 90109128 en 90068134​
Kabiz: 18105465684
VvAA: 268251

Fysio Lingewaard (Laco)
Van Nispenlaan 2
6681 CZ Bemmel

Aangesloten bij: